Telefoonnummer

06 24 88 36 26

E-mail

info@actie-sh.nl

Openingstijden

werkdagen

De reden dat wij graag kiezen voor incompany trainingen is simpelweg dat wij het fijn vinden om ‘on the spot’ plannen te maken. Inspelen op de omstandigheden. Te wijzen op gevaarlijke situatie’s en te zien wat er anders of beter kan.

Daarbij is het ook fijn om direct een gedegen vluchtplan te hebben gemaakt aan het einde van de dag. Want we weten allemaal hoe het gaat als medewerkers terug komen van een cursus met het idee van ‘dat moet nog eens gebeuren’. De taak ‘maak een vluchtplan’ beland op een to-do lijst en krijgt zelden voorrang. Zonde van het cursusgeld.

Daarbij is het goed om direct eens te nemen, wat doen we nu eigenlijk met zijn allen als er brand uitbreekt? Waar staan de brandblussers nu echt? Wat kan ik er mee blussen? Gaan we echt blussen?

Waar gaan we iemand neerleggen op een veilige plek? (denk bv aan plekken waar machines staan te draaien).

De trainingen worden gegeven bevlogen instructeurs met een goed gevoel voor humor, we zijn er van overtuigd dat de lesstof op deze manier beter blijft hangen. Bovendien zorgen we dat we ten alle tijden goed levellen met de cursisten van die dag.

Veiligheid voor alles! De incompany is een echte eyeopener voor uw bedrijf.

Aanmelden voor een training